autCVTlogo_whitetext_transparentbackgr_2386px

ZINGEN

met PLEZIER en VERTROUWEN

(beter) leren zingen

prive of in een groep

alle niveaus

van amateur tot (semi) prof

meer zelfvertrouwen

een veilige omgeving

ZINGEN

Hoe wil jij je ontwikkelen?

ACTUEEL

Open voor inschrijving:

2022: Cursus CVT basis (Complete Vocal Technique)
(Beter) leren zingen met de populairste zangmethode in Europa, Complete Vocal Technique (CVT). Leer o.a. hoger, luider en zuiver zingen zonder hees te worden.
2022: Studio Recording Sessions
Een mooie opname van je eigen stem, dat wil jij toch ook? Ervaar hoe het is om een opname te maken in een echte geluidsstudio onder professionele begeleiding.
2022: Zangvakantie Noord-Frankrijk
Een hele week zingen in Noord-Frankrijk. Ontspanning, gezelligheid en muzikale ontwikkeling. Aandacht voor allerlei facetten van zingen op jouw eigen niveau.
ONLINE: Vol vertrouwen (beter) leren zingen
Ben je onzeker als je zingt? Wil je wel beter én met gevoel leren zingen? En zelfvertrouwen krijgen? Volg dan in je eigen tijd en tempo deze online zangcursus.
ONLINE: Zingen met gevoel
Mooi zingen heeft beslist niet alleen met techniek te maken. Leer om een nummer met gevoel te zingen zodat je anderen kunt raken.

EZsinging

Wat zeggen anderen?

Martin
"Of je nu in een koor zingt of solo, Elise brengt je naar een hoger niveau. Ze enthousiasmeert, helpt, oefent met je en heeft altijd een luisterend oor. Heerlijk mens."
Martin
Carla
"Elise is een zeer goede coach, enthousiast, vakkundig, stelt je op je gemak, neemt ruim de tijd en is een ontzettend aardige vrouw. In één WOORD TOP!"
Carla
Rekha
"De ondersteuning van Elise als zangcoach is echt zo positief gericht en oplossingsgericht! Voel me altijd zo empowered na een les van haar!"
Rekha
ankie
"Deskundige zangcoach die zowel op individueel- als op groepsniveau zangers en zangeressen helpt hun zang te verbeteren. Met veel humor en talloze tips weet ze het beste in je naar boven te halen!"
Ankie
Brian
"Vakkundig en ook nog eens erg aardig..."
Brian
Shirley
"Uit mijn comfortzone stappen en experimenteren met mijn stem ervaar ik als een sprong in het diepe. Dat kan alleen in een veilige omgeving en Elise zorgt hiervoor. Ze toont respect voor mijn grenzen en is ook in staat de randen hiervan op te zoeken."
Shirley
Mike
"Een uiterst professionele zangcoach waar ik de laatste jaren veel van heb mogen leren en hopelijk nog vele jaren. Een eerlijke lieve coach die je verder helpt en die trouwens zelf een stem heeft waar je 'U' tegen zegt."
Mike
Fiza
"Elise stelt je op je gemak, waardoor je meer ‘durft’. Haar feedback is altijd constructief. Ze is professioneel en tegelijkertijd aardig en gezellig."
Fiza
LOCATIE

Haaften | Nederland | Noord-Frankrijk