Skip to content
Cursus CVT level up (Complete Vocal Technique)
Heb je de basis van CVT al onder de knie en wil je nog meer leren over CVT? Deze cursus geeft je een waardevolle diepgang aan je zangkwaliteiten.
Cursus CVT basis (Complete Vocal Technique)
(Beter) leren zingen met de populairste zangmethode in Europa, Complete Vocal Technique (CVT). Leer o.a. hoger, luider, zuiver te zingen zonder hees te worden.
2021 Zangvakantie Noord-Frankrijk
Een hele week zingen in Noord-Frankrijk. Ontspanning, gezelligheid en muzikale ontwikkeling. Aandacht voor allerlei facetten van zingen op jouw eigen niveau.
Workshop Live on Stage
Alle facetten van optreden komen aan bod tijdens deze dag: podiumTECHNIEK, podiumPRESENCE, podiumANGST. Na deze dag sta je vol vertrouwen op het podium.
Workshops Interpretatie en Improvisatie
Ken je dat? Dat je vooral met techniek bezig bent als je zingt? Hoe zit het met het uiten van je gevoel? En variatie aanbrengen als je zingt?
Studio Recording Sessions
Een mooie opname van je eigen stem, dat wil jij toch ook? Ervaar hoe het is om een opname te maken in een echte geluidsstudio onder professionele begeleiding.
CVT zangweekend Level Up
Wil jij graag zingen op een hoger niveau? Mis je concrete tools of inspiratie om vooruitgang te boeken? Gun jezelf een heel weekend aandacht voor je stem.
Workshop Complete Vocal Technique (CVT)
Ontdek dat jij wél die hoge noot kunt halen, zuiver kunt zingen en niet meer hees hoeft te worden als je zingt. Ontdek alles over zangtechniek met CVT.