Skip to content
This is Tooltip!
This is Tooltip!
Zingen met GEVOEL uitgelichte afbeelding
Mooi zingen heeft beslist niet alleen met techniek te maken. Leer om een nummer met gevoel te zingen zodat je anderen kunt raken.
This is Tooltip!
VOL VERTROUWEN (beter) LEREN ZINGEN
Ben je onzeker als je zingt? Wil je wel beter én met gevoel leren zingen? En zelfvertrouwen krijgen? Volg dan in je eigen tijd en tempo deze online zangcursus.
This is Tooltip!
HEADER workshop ez sing en swing NIEUW
Zingen en swingen! Ook als je denkt dat je er niet voor in de wieg bent gelegd. Ontspannen bezig zijn met je stem en je lijf. Als energizer of workshop.
This is Tooltip!
HEADER workshop improvisatie
Ontdek allerlei mogelijkheden om een nummer eens anders te zingen. Je krijgt volop tools om een liedje meer van jezelf te maken.
This is Tooltip!
HEADER koren
Samen zingen in een koor is gewoon leuk. Zeker als je allemaal dezelfde ’taal’ zingt! Leer dit op een ontspannen manier met zangtechniek en interpretatie.
This is Tooltip!
HEADER speciaal voor jou gemaakt
Samen met vrienden, familie of collega’s lekker ongedwongen zingen. Tijdens het jaarlijkse uitje, of zomaar. Er is van alles mogelijk voor jullie dag.
This is Tooltip!
HEADER cursus cvt level up
Heb je de basis van CVT al onder de knie en wil je nog meer leren over CVT? Deze cursus geeft je een waardevolle diepgang aan je zangkwaliteiten.
This is Tooltip!
HEADER cursus cvt basis
(Beter) leren zingen met de populairste zangmethode in Europa, Complete Vocal Technique (CVT). Leer o.a. hoger, luider en zuiver zingen zonder hees te worden.
This is Tooltip!
HEADER noord frankrijk
Een hele week zingen in Noord-Frankrijk. Ontspanning, gezelligheid en muzikale ontwikkeling. Aandacht voor allerlei facetten van zingen op jouw eigen niveau.
This is Tooltip!
HEADER workshop interpretatie
Sommige nummers komen binnen. Ze raken je. Deze dag leer je hoe je je gevoel in een nummer kunt leggen en zo je verhaal zingend vertelt.