Skip to content
Workshop EZ Sing en Swing
Zingen en swingen! Ook als je denkt dat je er niet voor in de wieg bent gelegd. Ontspannen bezig zijn met je stem en je lijf. Als energizer of workshop.
EZ Singing Sessions
Wil je graag samen met anderen (beter) leren zingen? Deze sessies zijn een muzikale combinatie van veel leren over je stem en meerstemmig zingen.
Workshop Improvisatie
Ontdek allerlei mogelijkheden om een nummer eens anders te zingen. Je krijgt volop tools om een liedje meer van jezelf te maken.
Workshop voor koren
Samen zingen in een koor is gewoon leuk. Zeker als je allemaal dezelfde ‘taal’ zingt! Leer dit op een ontspannen manier met zangtechniek en interpretatie.
Zangworkshop speciaal voor jou gemaakt
Samen met vrienden, familie of collega’s lekker ongedwongen zingen. Tijdens het jaarlijkse uitje, of zomaar. Er is van alles mogelijk voor jullie dag.
Cursus CVT level up (Complete Vocal Technique)
Heb je de basis van CVT al onder de knie en wil je nog meer leren over CVT? Deze cursus geeft je een waardevolle diepgang aan je zangkwaliteiten.
Cursus CVT basis (Complete Vocal Technique)
(Beter) leren zingen met de populairste zangmethode in Europa, Complete Vocal Technique (CVT). Leer o.a. hoger, luider, zuiver te zingen zonder hees te worden.
Workshop Interpretatie
Sommige nummers komen binnen. Ze raken je. Deze dag leer je hoe je je gevoel in een nummer kunt leggen en zo je verhaal zingend vertelt.
Workshop Live on Stage
Alle facetten van optreden komen aan bod tijdens deze dag: podiumTECHNIEK, podiumPRESENCE, podiumANGST. Na deze dag sta je vol vertrouwen op het podium.
Workshops Interpretatie en Improvisatie
Ken je dat? Dat je vooral met techniek bezig bent als je zingt? Hoe zit het met het uiten van je gevoel? En variatie aanbrengen als je zingt?