In 5 avonden kennismaken met CVT

Je gaat meedoen aan de cursus CVT (Complete Vocal Technique). Als jij er net zoveel zin in hebt als ik, gaat het een waardevolle cursus worden voor de ontwikkeling van je stem. Hieronder puntsgewijs nog wat nuttige informatie.

Data cursus
AVOND 1 Dinsdag 14 september 2021
AVOND 2 Dinsdag 21 september 2021
AVOND 3 Dinsdag 28 september 2021
AVOND 4 Dinsdag 5 oktober 2021
AVOND 5 Dinsdag 12 oktober 2021
AVOND RESERVE Dinsdag 26 oktober 2021

Praktisch
In het hotel kun je koffie, thee of iets anders halen. Wellicht ook een idee om van tevoren een lekker hapje te eten in de Brasserie van het hotel. Heerlijk eten voor betaalbare prijzen.

Stipt om 19.30 uur starten we.

Het programma kun je hier nog eens lezen. Het kan zijn dat er hier en daar wat wijzigingen zullen ontstaan in het programma van de avond.

Aan het begin van de cursus ontvang je een notitieboekje (en pen) waar je aantekeningen en (eventueel) huiswerk in kunt maken.

Masterclass
Tijdens de laatste avond (avond 5) komt iedereen aan bod in een zogenoemde masterclass. Neem hiervoor een nummer mee (of stuur van tevoren een YouTube link of mp3) waar je graag hulp bij wilt hebben. 
Graag de tekst geprint meenemen voor mij en ook voor jezelf. Ik kan er dan aantekeningen op maken. De les is op die manier effectiever en ik kan je gerichter helpen.

Inspiratie
Waar zou je bijvoorbeeld aan kunnen werken? Download hieronder wat inspiratie.

Tips
Wil je zoveel mogelijk uit de cursus halen, plan dan vast tijd in je agenda om tussen de cursusavonden door, huiswerk te maken, te oefenen etc….

Locatie
Hotel De Guldenberg
De Guldenberg 12
5268 KR  Helvoirt
www.guldenberg.nl

In welke ruimte we zullen zijn, wordt per keer bekend gemaakt.

Vragen?
Heb je van tevoren nog vragen of opmerkingen, ik hoor ze graag.