In 5 avonden kennismaken met CVT

Je gaat meedoen aan de cursus CVT (Complete Vocal Technique). Als jij er net zoveel zin in hebt als ik, gaat het een waardevolle cursus worden voor de ontwikkeling van je stem. Hieronder puntsgewijs nog wat nuttige informatie.

Data
AVOND 1 woensdag 23 september 2020
AVOND 2 woensdag 30 september 2020
AVOND 3 woensdag 7 oktober 2020
AVOND 4 woensdag 14 oktober 2020
AVOND 5 DINSDAG 20 oktober 2020

Praktisch
Tijdens de cursus is er koffie/thee en water. Heb je behoefte aan iets anders dan kun je dat uiteraard zelf meenemen.

Je bent welkom vanaf 19.15 uur. De koffie/thee staat klaar. Stipt om 19.30 uur starten we.

Het PROGRAMMA kun je hier nog eens lezen. Het kan zijn dat er hier en daar wat wijzigingen zullen ontstaan in het programma van de avond.

Aan het begin van de cursus ontvang je een notitieboekje (en pen) waar je aantekeningen en (eventueel) huiswerk in kunt maken.

Masterclass
Tijdens de laatste avond (avond 5) komt iedereen aan bod in een zogenoemde masterclass. Neem hiervoor een nummer mee (of stuur van tevoren een YouTube link of mp3) waar je graag hulp bij wilt hebben. Graag ook even de songtekst geprint meenemen voor mij.
Waar zou je bijvoorbeeld aan kunnen werken?23 

Tips
Wil je zoveel mogelijk uit de cursus halen, plan dan vast tijd in je agenda om tussen de cursusavonden door, huiswerk te maken, te oefenen etc….

Route
NAVIGATIE: (tegenover) Bernhardstraat 19, Haaften. Zeer goede parkeergelegenheid.

OPENBAAR VERVOER: vanaf NS Geldermalsen of Gorinchem buslijn 47.  

Binnen in het gebouw kun je deze bewegwijzering (logo EZsinging) volgen naar de 1e verdieping:

Vragen?
Heb je van tevoren nog vragen of opmerkingen, ik hoor ze graag.

LET OP!
Ik ga ervan uit dat je gezond naar de cursus komt en uiteraard houden we ons vanwege Corona aan de RIVM richtlijnen. Er staat in de zangpraktijk hygiëne handgel, een spray met alcohol en een spatscherm. Je kunt zelf koffie of thee pakken en gebruik maken van een kartonnen bekertje en deze aan het einde van de avond zelf weggooien in de speciale afvaldoos. De ruimte is goed geventileerd en de groep is kleiner dan gebruikelijk.