In 5 avonden kennismaken met CVT

Je gaat meedoen aan de cursus CVT (Complete Vocal Technique). Als jij er net zoveel zin in hebt als ik, gaat het een waardevolle cursus worden voor de ontwikkeling van je stem. Hieronder puntsgewijs nog wat nuttige informatie.

Data cursus: start OKTOBER 2020
(aangepaste data i.v.m. RIVM maatregelen)
AVOND 1 woensdag 28 oktober 2020
AVOND 2 woensdag 4 november 2020
AVOND 3 woensdag 25 november 2020
AVOND 4 woensdag 2 december 2020
AVOND 5 woensdag 9 december 2020

Praktisch

Tijdens de cursus is er koffie/thee en water. Heb je behoefte aan iets anders dan kun je dat uiteraard zelf meenemen.

Je bent welkom vanaf 19.15 uur. De koffie/thee staat klaar. Stipt om 19.30 uur starten we.

Het PROGRAMMA kun je hier nog eens lezen. Het kan zijn dat er hier en daar wat wijzigingen zullen ontstaan in het programma van de avond.

Aan het begin van de cursus ontvang je een notitieboekje (en pen) waar je aantekeningen en (eventueel) huiswerk in kunt maken.

Masterclass
Tijdens de laatste avond (avond 5) komt iedereen aan bod in een zogenoemde masterclass. Neem hiervoor een nummer mee (of stuur van tevoren een YouTube link of mp3) waar je graag hulp bij wilt hebben.

Graag de tekst geprint meenemen voor mij en ook voor jezelf. Ik kan er dan aantekeningen op maken. De les is op die manier effectiever en ik kan je gerichter helpen.

Inspiratie
Waar zou je bijvoorbeeld aan kunnen werken? Download hieronder wat inspiratie.

Tips
Wil je zoveel mogelijk uit de cursus halen, plan dan vast tijd in je agenda om tussen de cursusavonden door, huiswerk te maken, te oefenen etc….

Route
NAVIGATIE: (tegenover) Bernhardstraat 19, Haaften. Zeer goede parkeergelegenheid.

OPENBAAR VERVOER: vanaf NS Geldermalsen of Gorinchem buslijn 47.  

Binnen in het gebouw kun je deze bewegwijzering (logo EZsinging) volgen naar de 1e verdieping:

Vragen?
Heb je van tevoren nog vragen of opmerkingen, ik hoor ze graag.

LET OP!
Ik ga ervan uit dat je gezond naar de cursus komt en uiteraard houden we ons vanwege Corona aan de RIVM richtlijnen. Er staat in de zangpraktijk hygiëne handgel, een spray met alcohol en een spatscherm. Je kunt zelf koffie of thee pakken en gebruik maken van een kartonnen bekertje en deze aan het einde van de avond zelf weggooien in de speciale afvaldoos. Neem s.v.p. zelf een flesje water mee. De ruimte is goed geventileerd en de groep is kleiner dan gebruikelijk.