Skip to content

(beter) leren 
zingen
interpreteren
hoger zingen
improviseren
vertrouwen
performen
lager zingen
voelen
overkomen
uiten
anderen te raken
zuiver zingen
durven
luider zingen
warmer te klinken
timen
genieten

ook jij kunt het

Naast ZANGLES en het pop/rock koor The EZvoices, is er nog veel meer te beleven bij EZsinging.
Neem maar eens een kijkje:

Categorieën
Categorieën
13
Ben je onzeker als je zingt? Wil je wel beter én met gevoel leren zingen? En zelfvertrouwen krijgen? Volg dan in je eigen tijd en tempo deze online zangcursus.
12 kopie
Mooi zingen heeft beslist niet alleen met techniek te maken. Leer om een nummer met gevoel te zingen zodat je anderen kunt raken.
MINI workshops
MINI workshops met MAXI resultaten. Als je een specifiek stukje van je techniek wilt verbeteren. Of kennis wilt opfrissen.
VERVOLG Website header en FB evenement
Zingen in Noord-Frankrijk. Ontspanning, gezelligheid en muzikale ontwikkeling. Aandacht voor allerlei facetten van zingen op jouw eigen niveau.
HEADER workshop plankenkoorts te lijf
Je zenuwen de baas zodat je relaxter op het podium staat en geniet van je publiek én van jezelf.
Website header en FB evenement (1)
Een mooie opname maken van je stem in Het Zangparadijs in Haaften. Ervaar de intieme, relaxte sfeer en geniet van een prachtig resultaat.
HEADER studio recording sessions
Een mooie opname van je eigen stem, dat wil jij toch ook? Ervaar hoe het is in een echte geluidsstudio in Bussum onder professionele begeleiding.
HEADER workshop improvisatie
Ontdek allerlei mogelijkheden om een nummer eens anders te zingen. Je krijgt volop tools om een liedje meer van jezelf te maken.
HEADER koren
Samen zingen is gewoon leuk. Zeker als je allemaal dezelfde ’taal’ zingt! Leer dit op een ontspannen manier met zangtechniek en interpretatie.
HEADER speciaal voor jou gemaakt
Samen met vrienden, familie of collega’s lekker ongedwongen zingen. Tijdens het jaarlijkse uitje, of zomaar. Er is van alles mogelijk voor jullie dag.
HEADER cursus cvt level up
Heb je de basis van CVT al onder de knie en wil je nog meer leren over CVT? Deze cursus geeft je een waardevolle diepgang aan je zangkwaliteiten. Level Up!
HEADER cursus cvt basis
(Beter) leren zingen met de populairste zangmethode in Europa, Complete Vocal Technique (CVT). Leer o.a. hoger, luider en zuiver zingen zonder hees te worden.
HEADER workshop interpretatie
Sommige nummers komen binnen. Ze raken je. Deze dag leer je hoe je je gevoel in een nummer kunt leggen en zo je verhaal zingend vertelt.
2
Wil jij graag zingen op een hoger niveau? Mis je concrete tools of inspiratie om vooruitgang te boeken? Gun jezelf een heel weekend aandacht voor je stem.
HEADER workshop cvt
Ontdek dat jij wél die hoge noot kunt halen, zuiver kunt zingen en niet meer hees hoeft te worden als je zingt. Ontdek alles over zangtechniek met CVT.