Skip to content

(beter) leren 
zingen
interpreteren
hoger zingen
improviseren
vertrouwen
performen
lager zingen
voelen
overkomen
uiten
anderen te raken
zuiver zingen
durven
luider zingen
warmer te klinken
timen
genieten

ook jij kunt het

Naast ZANGLES en het pop/rock koor The EZvoices, is er nog veel meer te beleven bij EZsinging.
Neem maar eens een kijkje:

Categorieën
Recording in Het Zangparadijs | datum in overleg
Een mooie opname maken van je stem in Het Zangparadijs in Haaften. Ervaar de intieme, relaxte sfeer en geniet van een prachtig resultaat.
Studio Recording Bussum | zo 27 nov ’22
Een mooie opname van je eigen stem, dat wil jij toch ook? Ervaar hoe het is in een echte geluidsstudio in Bussum onder professionele begeleiding.
ONLINE: Zingen met gevoel
Mooi zingen heeft beslist niet alleen met techniek te maken. Leer om een nummer met gevoel te zingen zodat je anderen kunt raken.
ONLINE: Vol vertrouwen (beter) leren zingen
Ben je onzeker als je zingt? Wil je wel beter én met gevoel leren zingen? En zelfvertrouwen krijgen? Volg dan in je eigen tijd en tempo deze online zangcursus.
Workshop EZ Sing en Swing
Zingen en swingen! Ook als je denkt dat je er niet voor in de wieg bent gelegd. Ontspannen bezig zijn met je stem en je lijf. Als energizer of workshop.
Workshop Improvisatie
Ontdek allerlei mogelijkheden om een nummer eens anders te zingen. Je krijgt volop tools om een liedje meer van jezelf te maken.
Workshop voor koren
Samen zingen in een koor is gewoon leuk. Zeker als je allemaal dezelfde ’taal’ zingt! Leer dit op een ontspannen manier met zangtechniek en interpretatie.
Zangworkshop speciaal voor jou gemaakt
Samen met vrienden, familie of collega’s lekker ongedwongen zingen. Tijdens het jaarlijkse uitje, of zomaar. Er is van alles mogelijk voor jullie dag.
Cursus CVT level up (Complete Vocal Technique)
Heb je de basis van CVT al onder de knie en wil je nog meer leren over CVT? Deze cursus geeft je een waardevolle diepgang aan je zangkwaliteiten.
Zangcursus | vanaf wo 14 sep ’22
(Beter) leren zingen met de populairste zangmethode in Europa, Complete Vocal Technique (CVT). Leer o.a. hoger, luider en zuiver zingen zonder hees te worden.
Zangvakantie Noord-Frankrijk
Een hele week zingen in Noord-Frankrijk. Ontspanning, gezelligheid en muzikale ontwikkeling. Aandacht voor allerlei facetten van zingen op jouw eigen niveau.
Workshop Interpretatie
Sommige nummers komen binnen. Ze raken je. Deze dag leer je hoe je je gevoel in een nummer kunt leggen en zo je verhaal zingend vertelt.
Workshop Live on Stage
Alle facetten van optreden komen aan bod tijdens deze dag: podiumTECHNIEK, podiumPRESENCE, podiumANGST. Na deze dag sta je vol vertrouwen op het podium.
Workshops Interpretatie en Improvisatie
Ken je dat? Dat je vooral met techniek bezig bent als je zingt? Hoe zit het met het uiten van je gevoel? En variatie aanbrengen als je zingt?
Zangweekend CVT Level Up | 18 t/m 20 nov ’22
Wil jij graag zingen op een hoger niveau? Mis je concrete tools of inspiratie om vooruitgang te boeken? Gun jezelf een heel weekend aandacht voor je stem.
Zangworkshop | za 24 sep ’22
Ontdek dat jij wél die hoge noot kunt halen, zuiver kunt zingen en niet meer hees hoeft te worden als je zingt. Ontdek alles over zangtechniek met CVT.